נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שוטפים את נתח הבקר היטב

מחממים מחבת עים חצי חבילת מחמאה 

מורחים על הבשר בעיסוי את החרדל ומפזרים מעט גרגירי חרדל והפלפל השחור הגרוס ומעט מלח

מניחים את הבשר במחבט עד לקבלת צבע זהוב מכול צידי הבשר{מה שנקרא סגירת הבשר}

מניחים בתבנית את הירקות הקצוצים קוצצים בצל גס ומניחים בתבנית סוגרים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות כשעה פלוס{יש לבדוק אים נשראו נוזלים בבשר במידה ואין יש לבדוק אים הבשר מוכן תלוי מידת העשיה שאתם אוהבים}

לרוטב.....

ארבע כוסות מים רותחים שמים את הפרוזילה והכוסברה שלמיום בתוך המים

מוסיפים את אבקת המרק מעט גרגירי חרדל ומעט גרגירי  הפלפלים והפלפל השחור ערבבבים

מטגנים את הבצל והשום ומניחים בסיר

שמים את הקונפלור מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד

מוסיפים את היין מביאים לרתיחה

מסננים במסננת

פורסים את הבקר לפרוסות ויוצקים לכול אחד בצלחת מעט רוטב בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe337.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון