חותכחים את הירקות לקוביות קטנות
מכניסים קודם את הגזר ואת ראש. הסלרי.לאחר כרבע שעה מכניסים את התפוחי האדמה וממתנים כ10 דקות
ואז מוסיפים את הקישואים לאחר כ10 דקות מוסיפים את הדלעת ומרתיחים על אש קטנה
את הבצל מטגנים עד להזהבה ושמים בתוך הסיר
מכניסים לסיר עים עלי הסלרי לרתיחה של כחצי שעה על אש בינונית
מוסיפים את מרק העוף ככף גדושה טועמים ומוסיפים עוד חצי כף לפי הצורך
מלח ופלפל לפי הטעם.{שוב יש לשים מעט ורק לאחר מכן להוסיף והכלל לתת לטועמים נוספים
בסוף יש לשים את הפטרוזליה הקצוצה ולהרתיח עוד כ רבע שעה{כמובן יש לשים לב ולערבב מידי פעם}
להגיש חם לצקת טיפות שמן זית