נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותכחים את הירקות לקוביות קטנות

מכניסים קודם את הגזר  ואת ראש. הסלרי.לאחר כרבע שעה מכניסים את התפוחי האדמה וממתנים כ10 דקות

ואז מוסיפים את הקישואים לאחר כ10 דקות מוסיפים את הדלעת ומרתיחים על אש קטנה

את הבצל מטגנים עד להזהבה ושמים בתוך הסיר

מכניסים לסיר עים עלי הסלרי לרתיחה של כחצי שעה  על אש בינונית

מוסיפים את מרק העוף ככף גדושה טועמים ומוסיפים עוד חצי כף לפי הצורך

מלח ופלפל לפי הטעם.{שוב יש לשים מעט ורק לאחר מכן להוסיף והכלל לתת לטועמים נוספים

בסוף יש לשים את הפטרוזליה הקצוצה ולהרתיח עוד כ רבע שעה{כמובן יש לשים לב ולערבב מידי פעם}

להגיש חם לצקת טיפות שמן זית


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe324.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון