בס"ד
מרק ירקות משובח
מתכון של מרק ירקות זה, הוא מיוחד במינו, עשיר בטעמו, וחגיגה לחייך והעיניים. הוא אהוב הן למבוגרים והן לצעירים והאזטוטים,
עקב כמות סוגי הירקות שבו הוא יכול לשמש בהחלט כמנה מזינה לילדים קטנים ותינוקות, המעניין במרק זה, כי לפי הניסיון גם התינוקות מאוהבים בו.
אופן ההכנה :
מגרדים, את הגזרים והבצל בפומפי'ה גסה לסיר מס' 5, מוסיפים את ה-2 כפות שמן, ומתחילים בתהליך השחמה תוך כדי בחישה (שלא יכרך) עד שהירקות יזהיבו היטב. להוסיף מים רותחים עד לגובה של 3/4 מהסיר. ומתחילים בתהליך הבישול. כשהמים מגיעים להרתחה, מוסיפים את הקווקר תוך כדי בחישה קלה, ומשאירים על אש נמוך.
בסיר נפרד מרתיחים כמות קטנה ביותר של מים ושופכים את האבקת מרק ומביאים להרתחה תוך כדי בחישה. ומוסיפים את המים המורתחים עם האבקת המרק לסיר הראשי.
בכלי נוסף, מגרדים בפומפיה גסה את השורש ואת הקולרבי ומוסיפים אותם לסיר הגדול, כולל הכרוב הקצוץ ואת הפטרוזלי' או את עלי הסלרי או הראש סלרי בפרוסות דקות, ומחכים להרתחה, מנמיכים את האש להרתחה קלה ל-3/4 שעה.
אם יש לכם הערה מעניינת נוספת למתכון זה, או תגובה ורעיון אחר, הם תתקבלנה בברכה, בתיבת ה-צור קשר קשר של האתר שלי, כדלהלן: www.haimishefood.com
בתיאבון
פרומה