קילו דג נסיכת הנילוס חתוך לקוביות{שיפודים אבל טיפה יותר גדולים}רוטב טריאקי .כוסגרגירי חרדלעלי ביבימקלות שיפודים קצרים
משפדים את קוביות הדג
מושחים ברוטב את השיפודים ונותנים להם לנוח ברוטב כחצי שעה
שמים בתנור לחצי שעה אש 170 מעלות משגיחים כמובן...עד לקבלת גוון זהוב חום
מוציאים ושמים מעט גרגירי חרדל
מגישים על מצע עלי ביבי
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported