נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 01/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


משפדים את קוביות הדג

מושחים ברוטב את השיפודים ונותנים להם לנוח ברוטב כחצי שעה

שמים בתנור לחצי שעה אש 170 מעלות משגיחים כמובן...עד לקבלת גוון זהוב חום

מוציאים  ושמים מעט גרגירי חרדל

מגישים על מצע עלי ביבי


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe315.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון