משרים את הבשר עם הטימין ביין האדום –למשך לילה
למחרת מסננים,שומרים את היין,ואת הבשר משאירים במסננת שיגיר את כל הנוזלים.
בסיר כבד עם קצת שמן חמניות או תירס-משחימים קלות את הבשר-בכמה נגלות,שומרים את כל הבשר המושחם בצד ומאדים לפי הסדר-קרישה,קולורבי,סלרי,גזר,ושום,מוסיפים את הבשר והיין,מביאים לרתיחה תוך בחישה וגירוד התחתית (בכף עץ),מוסיפים ציר עגל עד לכיסוי,תבלינים,מביאים לרתיחה ומבשלים על סף רתיחה כשעה וחצי,בוחשים מדי פעם ומוסיפים עוד ציר עם צריך.
אחרי שעה וחצי-מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל עד שהבשר מתרכך,ממליחים ומפלפלים,מוסיפים פטרוזילה מערבבים ומגישים
בתאבון