כרובית קפואהבצל ירוק טרי קצוץשומשוםרוצב סצואן של קנור
כרובית קפואה של סנפרוסט או כול חברה אחרת
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה
מקררים
חתוכים את הבצל הירוק דק
מפזרים על הכרובית
שמים רוטב סצואן של קנור {לפי הטעם כ חצי בקבוק על חבילת כרובית]
מפזרים שומשום
בתאבון מעדן קל מאוד ומרשים
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported