נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 31/10/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


כרובית קפואה של סנפרוסט או כול חברה אחרת

מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

מקררים

חתוכים את הבצל הירוק דק

מפזרים על הכרובית

שמים רוטב סצואן של קנור {לפי הטעם כ חצי בקבוק על חבילת כרובית]

מפזרים שומשום

בתאבון מעדן קל מאוד ומרשים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe296.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון