1 ק"ג בשר טחוןפטרוזיליה קצוצהבצל מגוררשיני שום כתושפפריקהסודה לשתייהפלפל שחורמלחפלפל
ראשית כל אנו טוחניפ את הבשר ואחר כך ערבבים את כל החומרים מלבד הסודה לשתייה. לאחר מכן אנחנו מוסיפים את הסודה תוך כדי עירבוב ומשאירים למשך הלילה במקרר. אחר כל מכינים גלילים צרים וארוכים וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported