נכתב על ידי: טלי חלפון
תאריך: 26/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ראשית כל אנו טוחניפ את הבשר ואחר כך ערבבים את כל החומרים מלבד הסודה לשתייה.  לאחר מכן אנחנו מוסיפים את הסודה תוך כדי עירבוב ומשאירים למשך הלילה במקרר. אחר כל מכינים גלילים צרים וארוכים וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe184.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון