נכתב על ידי: מוסא קפון
תאריך: 20/09/2013
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את הגוש במים עם כל הירק בתוספת מלח מעט פלפל שחור

במשך כמה שעות עד שאפשר לנעוץ מזלג בזריקה

להוציא לקרור את הבקר ( את המרק ניתן לאכול )

לאחר הקרור לחתוך לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ לשים בתבנית

לקחת את כל המרכיבים של האפיה להשאיר חצי תפוח להוסיף מעט מלח

לעבד הכל במעבד מזון לשפוך על הבשר לחתוך את החצי תפוח לקוביות ולפזר

לכסות בנייר אלומניום ולהכניס לתנור לעוד שעה

עדיף שהבקר ישרה לפחות שעתיים ברוטב לפני האפיה

להגיש עם תפוחי אדמה קלוים בתנור

בתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1500.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון