פשטידת ברוקולי וכרישה חומרים לתבנית אלומיניום בינונית 1 1/2 ק"ג ברוקולי4 גבעולי כרישה6 ביצים1 כוס קמחמלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט. אופן ההכנהלהרתיח 10 דקות ברוקולי וכרישה לקרר ולקצוץלהוסיף ביצים, קמח, מלח, פלפל ואגוז מוסקטלערבב היטב לשפוך לתבנית ולאפות כ40 דקות בתנור שחומם על 180 מעלות.אם רוצים לארוחה חלבית להוסיף 300 גרם בולגרית ו200 גרם עמק מגורדת , לאחר ששופכים לתבנית לצקת על התערובת כוס שמנת מתוקה מעורבבת עם ביצה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. בתאבון איציק אסף - שף פרטי