נכתב על ידי: פזית סבג
תאריך: 24/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

- להניח את הדגים בקערה עם מלח,מיץ לימון וחומץ לחצי שעה.לשטוף היטב.

-  לפרוס את תפו"א,הגזרים והשום לפרוסות. את הגמבה והפלפל חריף לחתוך לרצועות.

- בסיר שטוח להניח את הירקות בשכבות תפו"א,גזר,גמבה,פלפל חריף,שום וכמה עלי כוסברה שלמים.

- מעל הירקות להניח את הדגים.

- בקערית לערבב את השמן עם התבלינים ולצקת מעל הדגים כך שכולם יהיו מכוסים ברוטב.

- לקצוץ את יתר הכוסברה ולזרות מעל הדגים.

- למלות את הסיר במים עד גובה הדגים, לכסות ולהביא לרתיחה.

- כשהדגים רותחים להסיר את המכסה ולבשל על אש בינונית עד לצמצום רוב הנוזלים.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1261.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון