אופן ההכנה פשוט מאוד, רק צריך להכין את המרכיבים מראש.
- לחתוך את העוף הגמבה והבצל לאצבעות דקות (גוליאנים).
- לקצוץ את הפלפל הירוק.
- לחמם את השמן ולהוסיף את הבצל, ברגע שהוא מזהיב קלות (אבל ממש קלות) להוסיף את העוף הפלפל הירוק והמרק עוף, ולא להפסיק לערבב, עד שהעוף נהייה לבן.
- מוסיפים את הגמבות והפלפל ירוק מתוק.
- מתבלים בשאר המרכיבים.
- מניחים את המנה עם הרוטב שנוצר על טורטייה, או פיטה טוסט...ונהנים!
המתכון הזה מהיר, ממלא ומזין, ומאוד זמין (מבחינת המרכיבים) הרעיון הוא לא לטגן אותם למוות, הירקות צריכים להיות חצי מוכנים, והעוף לבן וטעים.
תהנו.