נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 06/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה פשוט מאוד, רק צריך להכין את המרכיבים מראש.

  • לחתוך את העוף הגמבה והבצל לאצבעות דקות (גוליאנים).
  • לקצוץ את הפלפל הירוק.
  • לחמם את השמן ולהוסיף את הבצל, ברגע שהוא מזהיב קלות (אבל ממש קלות) להוסיף את העוף הפלפל הירוק והמרק עוף, ולא להפסיק לערבב, עד שהעוף נהייה לבן.
  • מוסיפים את הגמבות והפלפל ירוק מתוק.
  • מתבלים בשאר המרכיבים.
  • מניחים את המנה עם הרוטב שנוצר על טורטייה, או פיטה טוסט...ונהנים!
  • המתכון הזה מהיר, ממלא ומזין, ומאוד זמין (מבחינת המרכיבים) הרעיון הוא לא לטגן אותם למוות, הירקות צריכים להיות חצי מוכנים, והעוף לבן וטעים.

    תהנו.


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1186.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון