- לבשל את העוף בתנור (מכוסה בנייר כסף) או במחבת גריל במשך כ-15 דקות.
- ברגע שמוכן ,להבריש אותו בדבש ולתת לו להתקרר.
- לחתוך את העוף לאצבעות (חצי ס"מ בערך).
- לחתוך מנגו וחצי לפרוסות.
- לשים את חציו השני של המנגו בבלנדר עם מיץ לימון, רוטב סויה, סוכר וג'ינג'ר, לטחון בפולסים עד לקבלת מרקם אחיד.
- להוסיף את עלי הרוקט לעוף ולמנגו ולשפוך הרוטב מלמעלה.
סלט טעים, מרענן ומיוחד, הרוטב מצויין גם למרינדות של עוף.
בתיאבון!
lemon3.co.il