לגרד את הבצל במגרדת דקה.
לשמן מעט סיר רחב על להבה בינונית ולהוסיף את הבצל המגורד, שישחים מעט.
לחתוך את הפלפל האדום ולהוסיף לסיר לריכוך, כעת לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר.
יחד עם העגבניות, להוסיף את רסק העגבניות, ולתבל במלח וא. מרק פרווה.
בינתיים לכתוש ארבעה שיני שום, ולפרוס את הפלפל החריף לעיגולים דקיקים.
להוסיף לסיר את השום והפלפל, להמתין מעט ולהוסיף את הזיתים.
להעביר לקערה לצינון, ולאחסן במקרר.
בתיאבון...