נכתב על ידי: טבחכם
תאריך: 17/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לגרד את הבצל במגרדת דקה.

לשמן מעט סיר רחב על להבה בינונית ולהוסיף את הבצל המגורד, שישחים מעט.

לחתוך את הפלפל האדום ולהוסיף לסיר לריכוך, כעת לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר.

יחד עם העגבניות, להוסיף את רסק העגבניות, ולתבל במלח וא. מרק פרווה.

בינתיים לכתוש ארבעה שיני שום, ולפרוס את הפלפל החריף לעיגולים דקיקים.

להוסיף לסיר את השום והפלפל, להמתין מעט ולהוסיף את הזיתים.

להעביר לקערה לצינון, ולאחסן במקרר.

בתיאבון...


 
אודות המחבר

בעל מעדניה גדולה במרכז.

במעדניה אני מוכר בעיקר אוכל מוכן לשבת: דגים, מרקים, עופות ובשרים. וכמובן - עשרות סוגי סלטים.

ישנם כמה מוצרים שאני יודע תמיד להכין כמות גדולה כי הם פשוט חטיפים...

חלק ממוצרים אלה נתבקשתי לפרסם פה.

בתיאבון ובהצלחה.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1131.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון