אופן הכנה של הבצק:
הכנת השמרים: בקערה קטנה מחממים את החלב (חימום קל) מוסיפים את השמרים והסוכר מערבבים מעט ומכסים את הקערה עד להטפחת השמרים.
בקערה נפרדת שמים את הקמח ו-4 כפות סוכר ו-4 חלמונים (צהוב) ו-2 מרגרינה, מוסיפים לכל התערובת את השמרים את תערובת השמרים שטפחה לשים היטב עד לבצק אחיד ומכסים את הקערה מניחים במקרר למשך שעתיים.
אופן הכנה של הקרם:
להקציף את את החלבונים(לבן) שנשארו מהביצה ולהוסיף את הסוכר בהדרגה ולאחר מכן את הקקאו והנס קפה.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק וחלק,משטחים על תבנית ומורחים מהקרם שעשינו לפני כן. עושים את העוגה בשכבות= קרם-בצק.
כשמגיעים לחלק העליון של העוגה הוא חייב להיות החלק ה-4 של הבצק.
תבנית מלבנית גבוהה.
על חום בינוני (180 מעלות) למשך 30-40 דקות.
לאחר אפיית העוגה מניחים אותה בצד שתתקרר ואז שהיא קרה שמים מעל אבקת סוכר.