נכתב על ידי: גיא אפרתי
תאריך: 19/11/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן הכנה של הבצק:

הכנת השמרים: בקערה קטנה מחממים את החלב (חימום קל) מוסיפים את השמרים והסוכר מערבבים מעט  ומכסים את הקערה עד להטפחת השמרים.

 

בקערה נפרדת שמים את הקמח ו-4 כפות סוכר ו-4 חלמונים (צהוב) ו-2 מרגרינה, מוסיפים לכל התערובת את השמרים את תערובת השמרים שטפחה לשים היטב עד לבצק אחיד ומכסים את הקערה מניחים במקרר למשך שעתיים.

אופן הכנה של הקרם:

 

להקציף את את החלבונים(לבן) שנשארו מהביצה ולהוסיף את הסוכר בהדרגה ולאחר מכן את הקקאו והנס קפה.

מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק וחלק,משטחים על תבנית ומורחים מהקרם שעשינו לפני כן. עושים את העוגה בשכבות= קרם-בצק.

כשמגיעים לחלק העליון של העוגה הוא חייב להיות החלק ה-4 של הבצק.

תבנית מלבנית גבוהה.

על חום בינוני (180 מעלות) למשך 30-40 דקות.

לאחר אפיית העוגה מניחים אותה בצד שתתקרר ואז שהיא קרה שמים מעל אבקת סוכר. 

 

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe974.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון