כדור מוצרלה באפלו, חשוב להשתמש במוצרלה איכותית למה זה בסיס המתכון.שמן זית.מלח, פלפל.שן שום כתושה.בזיליקום טרי.
מחממים צלחת בתנור עם שמן זית בתחתית.
מוציאים בזהירות שהצלחת עדיין חמה.
מסדרים על שמן הזית את פרוסות המוצרלה, שום.
מוסיפים מעל הכול את הבזיליקום.
ומגישים.
המוצרלה תיחרך מעט בתחתית ותצא מדהים.
בתאבון
המטבח של זביש,
בלוג אוכל בטעם קצת אחר...
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported