נכתב על ידי: זביש
תאריך: 29/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים צלחת בתנור עם שמן זית בתחתית.

מוציאים בזהירות שהצלחת עדיין חמה.

מסדרים על שמן הזית את פרוסות המוצרלה, שום.

מוסיפים מעל הכול את הבזיליקום.

ומגישים.

המוצרלה תיחרך מעט בתחתית ותצא מדהים.

בתאבון


 
אודות המחבר

בלוג אוכל | המטבח של זביש,
בלוג אוכל, כי לאכול זה כייף.

http://bshakshuka.blogspot.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe953.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון