קופסת פטריות 2גמבות אדומות2חצילים בינונייםשמןחומץ מלחפלפל שחורכמון2שיני שוםלימון או מיץ לימון משומר
חותכים את החציל והגמבה לקוביות סלט שוטפים את הפטריות.מרתיחים מחבת עם שמן קצת עמוק ומטגנים כל דבר בנפרד עד להשחמה.אחרי שהכל מטוגן מניחים בקערה עד שיתקרר מעט ומטבלים עם קצת כמון.קצת פלפל שחור חצי לימון להוסיף את השום והחומץ ולערבב היטב
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported