נתח של סינטה עם השומן3 כפות חרדל גרגרים2 כפיות פלפל שחור גרוס2 כפיות שום כתוש2 כפיות רוזמרין מיובש
מערבבים את כל החומרים יחדיו לידי תערובת אחידה ככל האפשר. במקביל צורבים את הבשר על מחבת ברזל מכל הצדדים, ומורחים היטב את התערובת על כל הבשר מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה לקילו ועוד 15 דקות לכל קילו נוסף.מניחים במקרר ואוכלים.
פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד
אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.
למידע על קורסים לבישול לחץ כאן
http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported