4 בצלים גדולים3 ביציםחצי כוס שמןחצי כוס מים3/4 כוס קמחכף אבקת מרק בצלכף אבקת מרק עוףמלח ופלפל לפי טעםשמן ופרורי לחם לשימון התבנית
חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינונימוסיםים את שאר החומרים ומערבבים היטב.משמנים תבנית ומפזרים פרורי לחם על הבסיס והדפנותמכניסים את התערבות ומפזרים פרורי לחם מעל.אופים בחום בינוני גבוהה כ-30-40 דקות הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported