נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינוני
מוסיםים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
משמנים תבנית ומפזרים פרורי לחם על הבסיס והדפנות
מכניסים את התערבות ומפזרים פרורי לחם מעל.
אופים בחום בינוני גבוהה כ-30-40 דקות
הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe785.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון