400 גרם חמאה2 כוסות קמח לבן לכל מטרה1 גביע שמנת חמוצה של פעם 27%1 כוס קמח שיפון1 כוס קמח מחיטה מלאהמעט מי קרח על פי הצורך
לשים בקערה את כל הקמח ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
להוסיף את החמאה הקרה חתוכה לקוביות קטנות מאוד.
לערבל את הבצק עד קבלת פרורים דביקים
להוסיף את השמנת החמוצה ולערבל רק עד איחוד החומרים
להוסיף על פי הצורך מי קרח. הבצק אמור להיות גמיש וקל לרידוד
לחלק למנות של 250 גרם
לשטח בתוך שקיות סנדביץ' קטנות ולאחסן במקפיא עד לעת הצורך.
עם כל עץ שניטע נעשה את עולמנו מעט טוב יותר...
Planting a tree will make earth a better place to live ...
רונן תשרי 04-9803855 054-7233280
רונן תשרי
04-9803855
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported