נכתב על ידי: שף רונן תשרי
תאריך: 28/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשים בקערה את כל הקמח ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה

להוסיף את החמאה הקרה חתוכה לקוביות קטנות מאוד.

לערבל את הבצק עד קבלת פרורים דביקים

להוסיף את השמנת החמוצה ולערבל רק עד איחוד החומרים

להוסיף על פי הצורך מי קרח. הבצק אמור להיות גמיש וקל לרידוד

לחלק למנות של 250 גרם

לשטח בתוך שקיות סנדביץ' קטנות ולאחסן במקפיא עד לעת הצורך.


 
אודות המחבר

אני מאמין

אוכל טוב הוא אוכל אמיתי שמוכן באהבה ובפשטות. אנשים נהנים מאוכל אם הוא מוכר להם והם מבינים אותו. אוכל אמיתי שייך לסביבה בה הוא נוצר. הוא מתכוון להזכיר את התענוג שגרם לנו האוכל ממטבחה של סבתא.

האוכל שאני מלמד להכיןעשוי מחומרים טבעיים ובתיבול המחמיא לטעמם של המרכיבים. מתכוני האוכל שאני יוצר הם של אוכל ביתי, כפרי, גלילי משובח התואם את האוירה ההררית המיוערת של הגליל ובמיוחד את אזור ביתינו שבמצפה חרשים .

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe770.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון