5 גזר גדול1/4 כוס שמן2.5 כפות שום כתוש של פרג גדושות1 כפית פפריקה מתוקה1 כפית פפריקה חריפה1/2 כף רסק עגבניות1/4 כוס חומץ1/2 כפית קימל 1/2 כפית כמון
לקלף את הגזר, לבשל עד שיתרכך, לסנן מהנוזלים ולפרוס לפרוסות עבות. להכין בצלוחית את התערובת של השום, פפריקה חריפה והמתוקה, רסק העגבניות, חומץ ולערב. לטגן את השום במחבת עד שיזהיב, לערבב, לאחר מכן להוסיף את הגזר הכמון והקימל ולבשל כמה דקות.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported