הדפס את המתכון
בעזרת מקצף ידני מערבבים ביצים + שמן + יוגורט
מוסיפים סוכר וממשיכים לערבב.
מוסיפים נקטרינות, תפוחים ברנדי גרנולה שוקולד לבן וממשיכים לערבב
מוסיפים קמח בוחשים היטב עד לקבלת מסה אחידה.
אופים 45 דקות ב 170 מעלות
נעים מאד,
שרון קונפורטי
שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.
מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.
http://www.sk-love2cook.co.il/
בוגרת 'תדמור' שנת 2005
מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".