4 גזרים פרוסים 1 בצל סגול קטן פרוס קורט פתיתי פלפל אדום 2 כפות חומץ 2 כפות סוכר קורט מלח
1. מרתיחים את פרוסות הגזר, עד שמתרככים, מערבבים עם הבצל והפלפל האדום. בסיר קטן מערבבים 1/4 כוס מים עם החומץ, הסוכר והמלח. מבשלילם על אש נמוכה עד שהסוכר נמס, ויוצקים מעל
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported