לאוורר ולהפריד את בצק הקדאיף ,לערבב עם החמאה המומסת,
את שערות הקדאיף לסדר בתוך כלי המאפינס וליצור קערה כך שהשערות יגלשו במעט החוצה.
לאפות בחום של 160 מעלות עד להזהבה ואז לצננן
הכנת הרוטב
להביא לרתיחה את כל מרכיבי הרוטב ולצנן
קרם פטיסייר
להביא את החלב ומקל הווני לרתיחה ולצנן מעט
לטרוף במטרפה את החלמונים,קמח וסוכר עד להמסה חלקית של הסוכר
מבצעים השוואת טמפרטורה כשלוקחים כ100 סמ"ק חלב חם ומעבירים לקערת החלמונים,
טורפים היטב ומעבירים לסיר עם יתרת החלב וממשיכים לבחוש עד שתכולת הסיר מתגבשת לכדי קרם חלק וריחני
הרכבת המנה
מחלצים את סלסלאות הקדאיף מהפורמות שבהן נאפו ומזליפים עליהם מעם מרוטב הסוכר.
ממלאים את הסלסלאות בקרם.
מפזרים פירות יער מעל ומגישים