נכתב על ידי: קייטרינג תמרים
תאריך: 17/02/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לאוורר ולהפריד את בצק הקדאיף ,לערבב עם החמאה המומסת,

את שערות הקדאיף לסדר בתוך כלי המאפינס וליצור קערה כך שהשערות יגלשו במעט החוצה.

לאפות בחום של 160 מעלות עד להזהבה ואז לצננן

הכנת הרוטב

להביא לרתיחה את כל מרכיבי הרוטב ולצנן

קרם פטיסייר

להביא את החלב ומקל הווני לרתיחה ולצנן מעט

לטרוף במטרפה את החלמונים,קמח וסוכר עד להמסה חלקית של הסוכר

מבצעים השוואת טמפרטורה כשלוקחים כ100 סמ"ק חלב חם ומעבירים לקערת החלמונים,

טורפים היטב ומעבירים לסיר עם יתרת החלב וממשיכים לבחוש עד שתכולת הסיר מתגבשת לכדי קרם חלק וריחני

הרכבת המנה

מחלצים את סלסלאות הקדאיף מהפורמות שבהן נאפו ומזליפים עליהם מעם מרוטב הסוכר.

ממלאים את הסלסלאות בקרם.

מפזרים פירות יער מעל ומגישים

 

   

 
אודות המחבר

השף והשף קונדיטור של קייטרינג תמרים, לא מפסיקים להפתיע. במטבח של קייטרינג תמרים אין סוף גיוונים מקוריים והפתעות שמגרות את כל החושים. קינוחים משגעים לקייטרינג חלבי,  בשרים איכותיים לקייטרינג בשרי,  מאכלים בעיצובים אישיים לקייטרינג לאירועים קטנים.

בתיאבון!

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe483.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון