לבבות חסה רגילה ועגולהפרוסות בצל סגולקוביות של 1 ס"מ של לחם יבש (ללא הקשה) מטוגן בשמן או עמוק או בתנור עם מעט שמן זיתפילה חזה עוף טרי צלוי על מחברת פסים עם מעט מלח ופלפל שחור(לאלה שלא שומרים כשרות , ניתן להוסיף שבבי גבינת פרמזן משובח)מצרכים להכנת הרוטב :1/4 כוס שמן זית2 כפות חומץ בלסמי1 כפית דבש1כפית חרדל דיזון4 כפות מיונז2 שיני שום כתושקורט מלחקורט פלפל שחורחצי לימון טרי סחוט2 אנשוביםחופן של צלפים1/4 כוס של שבבי פרמזן. (לאלה שאינם שומרים כשרות)
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון עד אשר נוצרת תערובת קרמית והומוגנית.
אופן ההגשה:
בקערה גדולה שמים את החסות, הבצל והקרוטונים
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב כך שהרוטב יעטוף היטב את התערבות מעל מסדרים את פילה העוף ומעטרים במעט פרמזן
מתכון מאת אלון כהן- שף פרטי לאירועים המרגשים שלכם באמת!
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported