נכתב על ידי: שף אלון כהן
תאריך: 06/01/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מכניסים את כל החומרים למעבד מזון עד אשר נוצרת תערובת קרמית והומוגנית.

 

אופן ההגשה:

 

בקערה גדולה שמים את החסות, הבצל והקרוטונים

מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב כך שהרוטב יעטוף היטב את התערבות מעל מסדרים את פילה העוף ומעטרים במעט פרמזן

 

 


 
אודות המחבר

שף פרטי לאירועים מיוחדים בכל מקום שתבחרו

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe455.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון