מניחים את קוביות השוקולד הלבן בקערה חסינת חום שופכים מעל 250 מ"ל שמנת מתוקה ממיסים יחד כ – 2 דק' במיקרוגל או מעל בן מארי – אמבט מים חמים המסה באדים.
מכסים ומניחים לקירור במקפיא כשעה.
מניחים את קוביות השוקולד חלב בקערה חסינת חום שופכים מעל 250 מ"ל שמנת מתוקה ממיסים יחד כ – 2 דק' במיקרוגל או מעל בן מארי – אמבט מים חמים המסה באדים.
מכסים ומניחים לקירור במקפיא כשעה.
מניחים את קוביות השוקולד המריר בקערה חסינת חום שופכים מעל 250 מ"ל שמנת מתוקה ממיסים יחד כ – 2 דק' במיקרוגל או מעל בן מארי – אמבט מים חמים המסה באדים.
מכסים ומניחים לקירור במקפיא כשעה.
לאחר שלב הקירור מתחילים להקציף את תערובות השוקולד.
לוקחים את תערובת השוקולד הלבן מניחים בקערת מיקסר ומקציפים יחד עם עוד 250 מ"ל שמנת מתוקה כ 7 דקות, מניחים מכוסה לקירור במקרר.
לוקחים את תערובת השוקולד חלב מניחים בקערת מיקסר ומקציפים יחד עם עוד 250 מ"ל שמנת מתוקה כ 7 דקות, מניחים מכוסה לקירור במקרר.
לוקחים את תערובת השוקולד המריר מניחים בקערת מיקסר ומקציפים יחד עם עוד 250 מ"ל שמנת מתוקה כ 7 דקות, מניחים מכוסה לקירור במקרר.
מתחילים בהרכבת העוגה מניחים בתבנית מתפרקת או רינג עם תחתית את מוס השוקולד המריר מיישרים בעזרת מרית. לוקחים את התותים ומתחילים לסדר סביב מתוך החלק הפנימי של הרינג.
מניחים לקירור במקפיא כחצי שעה.
לאחר שהמוס התקרר מניחים מעל את מוס השוקולד חלב ומיישרים היטב בעזרת מרית מניחים לקירור כחצי שעה במקפיא.
לאחר הקירור מניחים מעל את מוס השוקולד הלבן מיישרים היטב בעזרת מרית ומניחים מעל תותים. מעבירים ללילה במקפיא. יש להוציא מהמקפיא כשעה שעה ושלושים לפני הגשת העוגה.
בתאבון ובהצלחה!
שרון וסהר
'אהבה במטבח'