מערבבים את כל הרכיבים יחד צרים צורת קציצות עגולות ומעט משוטחות אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ- 30 דק' .
ניתן גם לאפות בשתי תבניות אינגליש או בתבנית שקעים של מאפינס כ- 16 יחידות מכובדות או בתבנית עגולה קוטר 24 כפשטידה 180 מעלות כ-45 דק'.
או לטגן את הקציצות עד להשחמה קלה משני הצדדים במעט שמן קנולה.
מגישים בליווי הרוטב הולך נהדר עם סלט ירקות ישראלי טרי וקצוץ דק + רוטב טחינה.
אופן הכנת רוטב העגבניות:
בסיר מניחים את שמן הזית והשום מערבבים קלות כ- שתי דק' מוסיפים את יתר הרכיבים ומבשלים כ-30 דק' על להבה קטנה.
בתאבון ובהצלחה!