150 מ"ל מים 40 גר' מחמאה 85 גר' קמח 2 ביצים שמן עמוק לטיגון סוכר קינמון
להרתיח את המים והמחמאה. להוסיף את הקמח, לערבב ולהסיר מהאש. להוסיף 2 ביצים ולבחוש להכניס לשקית זילוף בצורת כוכב. לזלף לשמן עמוק בחום 170 מעלות. לטגן עד שמשחים, להוציא, לספוג את שאריות השמן ולגלגל בתערובת סוכר וקינמון
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported