מקלפים את האגסים ומוציאים להם את הליבה בעזרת סכין מתאים, מסדרים אותם בסיר בצפיפות כך שהם לא יכולים להתהפך, אם יש צורך מוסיפים עוד אגסים. שופכים לסיר בקבוק יין לקידוש שיכסה את האגסים, אם יש צורך אז מוסיפים עוד בקבוק, מבשלים כחצי שעה ללא מכסה, האגסים צריכים להיות רכים שאפשר לאכול עם כפית, מוציאים את האגסים ומקררים על צלחת ובמקביל ממשיכים לבשל את היין עוד כשעה עד שהוא מצתמצם לסירופ. מקררים הכל במקרר ולהגשה מוזגים מעט מהיין המצומצם על האגסים. אפשר להגיש בכוס יין או מרטיני.