מורחים את העוף במרינדה, גם בפנים העוף
לשים את העוף בתוך המרינדה כאשר היא בקערה עמוקה.
מניחים ללילה שלם במקרר לספיגת טעמים מוציאים מהמקרר ומניחים בתבנית
מדליקים את התנור לחום של 200 מעלות כרבע שעה ולאחר מכן.
מכניסים את העוף לתנור
מעבירים למצב גריל ומנמיכים את חום התנור לחום בינוני.
בערך כול רבע שעה להפוך את העוף
את הנוזלים שבתבנית לוקחים בכף ומפזרים מעל העוף.
לקראת סיום הבישול מעט לפני ההזהבה
לוקחים מברשת ציפוי, טובלים אותה בתמיסת המלח ומברישים
העוף מוכן כאשר הוא זהוב ממולץ להשאיר אותו בתנור עוד כ6 דקות להזהבה מלאה