4 יחידות פילה סול קמח לבן1 ביצהפירורי לחםשומשוםמרגרינה מחמאהשמן זית לטיגוןמלח פפריקה מתוקהפלפל גרוס טרישקדים מקולפים לבנים
מקמחים את הדג. בקערה, מערבבים חלבון ביצה, שתי כוסות מים מלח ופפריקה מתוקה וטובלים את הדג בבלילה
ומצפים את הפילה בפירורי לחם ושומשום או בקמח לבן ומטגנים בחמאה ומעט שמן זית עד להזהבה
מקפיצים את השקדים ומפזרים על הדגים.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported