חפש מתכונים:       
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קייטרינג בוצ'ר אנטריקוט מיושן על הגריל

מאת: רז ממרודאומצות24/02/20094337 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   3 מנות
 
רכיבי המתכון:

החומרים
2-3 ק"ג נתח של אנטריקוט מיושן-מומלץ אנטריקוט ארגנטינאי
כוס שמן זית
ירק קצוץ דק-פטרוזיליה,כוסברה,קורנית/תימין
2 כפות מלח גס



אופן ההכנה:

1. מחממים את המנגל 10-15 דקות.במידה ואין מנגל סגור אפשר לחמם בבית מחבת ברזל על הגז
2. משמנים את האנטריקוט בשמן הזית ממליחים במלח גס מכל הכוונים ועוטפים את האנטריקוט בירק הקצוץ
3. על המנגל או המחבת מניחים את נתח האנטריקוט עד לסגירת האנטריקוט מכל 4 הפינות,לפחות חמש דקות בכל צד
4. כאשר הנתח כרוך טוב מכל צדדיו,מניחים אותו במנגל בחום של 150 מעלות.
5. סוגרים את המנגל לשעה וחצי עד שעתיים,ניתן והשתמש במד חום לבשר כדי למדוד חום של עד 50 מעלות צלסיוס לרמת צלייה של מדיום רר.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

קייטרינג אסאדו בוצ'ר

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת רז ממרוד

מאת: רז ממרודקינוח פרווה24/02/096695 צפיות
בקייטרינג אסאדו בוצ'ר הבשרים הנבחרים הם האיכותיים והטריים ביותר, וכל נתח מושרה במשרה המותאם לו. הבשרים מעושנים במשך מספר שעות טרום האירוע במעשנות בשר מקצועיות ובהן גחלים בעלי ארומה ייחודית שאנו מרכיבים בעצמנו. תהליך העישון המתמשך במעשנת שומר על עסיסיות הבשר ומעניק לו טעם וארומה שיזכרו זמן רב אחרי שהאירוע יסתיים. כאשר האורחים מגיעים, הם נהנים מחוויה טוטאלית של בשר. תנורי העישון המרשימים ובהם נתחי הבשר הנצלים, המעלים ניחוחות מגרים ברקע.

מאת: רז ממרודאסדו24/02/0913519 צפיות
קייטרינג אסאדו בוצ'ר הבשרים הנבחרים הם האיכותיים והטריים ביותר, וכל נתח מושרה במשרה המותאם לו. הבשרים מעושנים במשך מספר שעות טרום האירוע במעשנות בשר מקצועיות ובהן גחלים בעלי ארומה ייחודית שאנו מרכיבים בעצמנו. תהליך העישון המתמשך במעשנת שומר על עסיסיות הבשר ומעניק לו טעם וארומה שיזכרו זמן רב אחרי שהאירוע יסתיים. כאשר האורחים מגיעים, הם נהנים מחוויה טוטאלית של בשר. תנורי העישון המרשימים ובהם נתחי הבשר הנצלים, המעלים ניחוחות מגרים ברקע, מהווים תפאורה מושלמת לנתחי הבשר החמים והעסיסיים.

מתכונים נוספים בנושא אומצות

מאת: misterniceאומצות05/12/123181 צפיות
אומצות במרינדת תפוזים בזיליקום וצילי

מאת: שף יעקב אומצות23/07/114541 צפיות
מנה עיקרית מן המטבח הצרפתי

מאת: אדום-אדוםאומצות15/04/105363 צפיות
ניתן ומומלץ להכין גם מנתחים סינטה (סירליון), שייטל (RUMP)


מאת: רונן חואן רזניקאומצות03/03/093600 צפיות
אסקלופ פילה במילוי שינקן רוקפור ודוקסל כמהין וצנוברים

מאת: עורכת דין דנה תדמוראומצות11/02/094412 צפיות
פסטת צלפים זית ועגביות - פסטה טעימה וגדושה בטעמים וריחות

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported