1. מחממים את המנגל 10-15 דקות.במידה ואין מנגל סגור אפשר לחמם בבית מחבת ברזל על הגז
2. משמנים את האנטריקוט בשמן הזית ממליחים במלח גס מכל הכוונים ועוטפים את האנטריקוט בירק הקצוץ
3. על המנגל או המחבת מניחים את נתח האנטריקוט עד לסגירת האנטריקוט מכל 4 הפינות,לפחות חמש דקות בכל צד
4. כאשר הנתח כרוך טוב מכל צדדיו,מניחים אותו במנגל בחום של 150 מעלות.
5. סוגרים את המנגל לשעה וחצי עד שעתיים,ניתן והשתמש במד חום לבשר כדי למדוד חום של עד 50 מעלות צלסיוס לרמת צלייה של מדיום רר.