נכתב על ידי: רז ממרוד
תאריך: 24/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מחממים את המנגל 10-15 דקות.במידה ואין מנגל סגור אפשר לחמם בבית מחבת ברזל על הגז
2. משמנים את האנטריקוט בשמן הזית ממליחים במלח גס מכל הכוונים ועוטפים את האנטריקוט בירק הקצוץ
3. על המנגל או המחבת מניחים את נתח האנטריקוט עד לסגירת האנטריקוט מכל 4 הפינות,לפחות חמש דקות בכל צד
4. כאשר הנתח כרוך טוב מכל צדדיו,מניחים אותו במנגל בחום של 150 מעלות.
5. סוגרים את המנגל לשעה וחצי עד שעתיים,ניתן והשתמש במד חום לבשר כדי למדוד חום של עד 50 מעלות צלסיוס לרמת צלייה של מדיום רר.


 
אודות המחבר

קייטרינג אסאדו בוצ'ר מתמחה בתחום עישון בשרים על כלל סוגיהם לאירועים שונים ומגוונים, במגזר הפרטי והעסקי כאחד.

ייחודה של קייטרינג אסאדו בוצ'ר טמון בשילוב המושלם שבין שימוש במוצרים מהאיכות הגבוהה ביותר, אופן הכנתם הבלתי מתפשר במעשנות מקצועיות המעניקות לבשר את הטעם הייחודי וצורת הגשה אסתטית – שילוב המקנה ללקוח הנאה טוטאלית מחווית בשרים ראשונה מסוגה בארץ. קייטרינג אסאדו בוצ'ר הבשר הוא הסיפור, וזו הסיבה שאסדו "בוצ'ר" מעניקה חווית בשרים אמיתית, עם טעם בלתי נשכח. כדי להגיע אל התוצאה המושלמת, כל נתח בשר מקבל טיפול ייחודי, ללא קיצורי דרך. בין סוגי הבשר לבחירתכם: אנטריקוט, סינטה, פילה, אסדו וצלעות כבש וכן פרגית וחזה מולארד.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe34.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון