חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

אסקלופ פילה במילוי שינקן רוקפור ודוקסל כמהין וצנוברים

מאת: רונן חואן רזניקאומצות03/03/20093600 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   3 מנות
 
רכיבי המתכון:

חומרים : מנה אחת

סטייק מפילה בקר

פרוסת נקניק שינקן

כף רוקפור

חצי בצל אדום פרוס לרצועות

חצי פטריית כמהין קטנה/בינונית קצוצה

כפית צנוברים גרוסים

כפית חרדל דיז'ון (גרגרים)

כף חמאה

קמח לקימוח

מלח

פלפל לבן



אופן ההכנה:

ליצור כיס בסטייק (כמו בקורדון בלו ) לחמם מחבת להכניס החמאה עם טיפונת שמן קנולה או תירס לטגן הבצל עד הזהבה להוסיף פטריות קצוצות וצנוברים להוסיף מלח ופלפל לבן כאשר הכל מתרכך להסיר מהגז לצנן בכיס למרוח חרדל להכניס את הדוקסל (התערובת אשר הכנו ) להכניס את פרוסת השינקן לסיום למרוח בפנים על הכל את הרוקפור לקמח את האסקלופ טוב בקמח עם מלח ופלפל לסגור את הכיס עם שני קיסמים לחמם מחבת לחום בינוני ליצוק שמן לגובה סנטימ' לערך כאשר השמן חם,להכניס האסקלופ לטגן כל צד כ - דקה וחצי,לא יותר מומלץ להגשה עם רטבי בשר כבדים וקלאסיים.

 

תגיות המתכון: שף, אסקלופ, כמהין, רזניק, פילה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת רונן חואן רזניק

מתכונים נוספים בנושא אומצות

מאת: misterniceאומצות05/12/123182 צפיות
אומצות במרינדת תפוזים בזיליקום וצילי

מאת: שף יעקב אומצות23/07/114542 צפיות
מנה עיקרית מן המטבח הצרפתי

מאת: אדום-אדוםאומצות15/04/105364 צפיות
ניתן ומומלץ להכין גם מנתחים סינטה (סירליון), שייטל (RUMP)


מאת: רז ממרודאומצות24/02/094338 צפיות
קיטרינג אסאדו בוצ'ר מספקים שירותי קייטרינג וניהול אירועים בפריסה כלל ארצית. ניסיון עשיר בעריכת כל סוגי האירועים חתונות,בריתות, בר\ת מצווה, שבתות חתן, אירועים בטבע , מסיבות ימי הולדת, אירועים בבתים פרטיים, אירועים בחברות , אירועי קייטרינג לגיוסי כספים וכו...

מאת: עורכת דין דנה תדמוראומצות11/02/094413 צפיות
פסטת צלפים זית ועגביות - פסטה טעימה וגדושה בטעמים וריחות

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported