שני כפות של רוטב פטריות של קנורשני בצלים אדומים קצוצים דק4 כוסות מיםכפית פלפל לבן
מטגנים את הבצל במחבט מעט עמוקה עד לקבלת צבע זהוב
שמים את המים מבאים לרתיחה
שמים את רוטב הפטריות מערבבים תוך כדי רתיחה
מצמצמים מעט עד לקבלת מרקם חלק
פלפל לבן למי שחסרה מעט החריפות להוסיף בהתאם.......
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported