נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את הבצל במחבט מעט עמוקה עד לקבלת צבע זהוב

שמים את המים מבאים לרתיחה

שמים את רוטב הפטריות מערבבים תוך כדי רתיחה

מצמצמים מעט עד לקבלת מרקם חלק

פלפל לבן למי שחסרה  מעט החריפות להוסיף בהתאם.......


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe338.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון