תפוחי אדמה אדומים גודל בינוני מזן דוד משהשמן לטיגוןצילי מתוק מעט פלפל שחור גרו עבה{לא חובה}
חוצים את התפוחי אדמה בצורת סירות {מין רבעי כאלו}
מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב ויפה
מקררים מעט
יוצקים את הצילי מערבבים לאט
לקישוט....
או פלפל שחור גרוס
או מעט בצל ירוק..
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported