נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 01/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חוצים את  התפוחי אדמה בצורת סירות {מין רבעי כאלו}

מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב ויפה

מקררים מעט

יוצקים את הצילי מערבבים לאט

לקישוט....

או פלפל שחור גרוס

או מעט בצל ירוק..


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe306.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון