צולים את כבד העוף ומפזרים מעט מלח גס מטגנים את הבצל עד להזהבה.
שמים את הכבד במיקסר והבצל המטוגן.
מוסיפים את הברנדי.המחמאה.הסילאן .המלח.והפלפל השחור.טוחנים עד לקבלת מירקם אחיד וחלק.
{מומלץ להגשה}רינג מתכת עגול או משהו חילופי.. לשים את הכבד ולהקפיא מנות מנות..
עגבניות השרי יש להניח בסיר עים הסוכר ועל אש קטנה כ2 שעות עד לקבלת ריבה {יש לערבב מידי פעם}
להגשה....
להוציא את הכבד מהמקפיא להניח על מצע עלי מיקרו במרכז הצלחת לצקת על הכבד כף ריבת שרי לזגג מעט רוטב סצואן לקישוט בצלחת בתאבון